Hirtelen jött megvilágosodás

A keresztapám szülinapi programja a minap az volt, hogy bevásároljunk a kedvenc autós boltjában, mert ha már úgyis szülinapja van, miért ne töltsük ott, így legalább olyan ajándékot kapott tőlem, amilyet szeretett volna. A sürgős vásárlás oka, mint később kiderült, az volt, hogy hozzájutott egy tartós bérlethez.

A cége szállítmányozással foglalkozik, de eddig nem tudott rájönni, hogyan lehetne több céges autója kedvező áron. A legtöbb szolgáltató nem foglalkozott vele, mert kis vállalkozó, ezért még nincs sok járműve. Általában nem vette őt komolyan egyetlen szerviz vagy autókereskedés sem.

Ám ez most megváltozott: nemrégiben rátalált a flottakezelés.hu nevű oldalra, ahol mindent részletet megtalált a számára érdekes hitel, lízing, tartós bérlet témában, ezen a linken. Nem csak az oldalon található meg mindenféle hasznos információ az ügyfelek részére, hanem -mint mesélte- a későbbi telefonos és személyes egyeztetés során is kedvesek és hozzáértőek voltak.

Korábban mindig hitellel vagy lízingel próbálkozott, de az újonnan felfedezett flottakezelés.hu rávilágított, hogy számára a tartós bérlet sokkalta kedvezőbb, hiszen így spórolhat költségein, mivel havonta kevesebbet kell fizetnie. A megmaradt pénzt pedig tudja fejlesztésre fordítani és mint tudjuk, egy céget ez visz előre.

Jó lett volna, ha sokkal hamarabb rátalál erre az oldalra, mert rengeteget tudott volna rajta spórolni és nem hiába fizetett volna eddig. Az oldal azoknak is segíthet, akik egyáltalán nincsenek otthon a témában, hiszen mindent részletesen elmagyaráz, így én is, aki erről eddig mit sem tudott, most már mindent értek.