Szőke herceg fehér lovon? Teherautót a nagy napon!

Nekem nem éppen a szőke herceg fehér lovon jutott, de ebből nem csinálok problémát, mert sosem voltak ilyesfajta elvárásaim. A külső belső nélkül nem sok. És úgy gondolom, hogy itt el is árultam a lényeget.

Az én szőke hercegem egyik nap a szomszéd telekre ugyanis egy teherautón tolatott be és nem éppen egy formás paripán. A szomszédunk éppen építkezett és kiderült, hogy ez a fiú, aki csak úgy megjelent ott a fura járgányával, az unokatestvére a szomszédunknak. Mivel jó kapcsolatot ápoltunk a többiekkel az utcában, ezért gyakran átnéztünk a barátokhoz, hogy mi újság. Amikor megismertem a férjemet, akkor is pont így történt, csak úgy átugrottunk egyik este, hogy egy jó kis medencézés közben kifaggassuk a szomszédokat, hogy hogy áll a felújítás. Nos, arra azonban nem számítottam, hogy az én helyes ,, sofőröm ” is a helyszínen lesz.

Akkor beszélgettünk először.

Azóta már a férjem ez a nem mindennapi megjelenéssel felbukkanó férfi, aki zöld szemeivel minden egyes áldott nap újra és újra elvarázsol. Egyszerűen imádom. Így nem volt kérdéses az sem, hogy amikor megkérte a kezemet, akkor igent mondtam neki. Addigra már öt éve voltunk együtt, szóval ne aggódjon senki, ezt nem a medencés parti alatt történt. Nem akartunk elsietni semmit, amit meg én nem akartam, hogy a szomszéd ne siesse el a felújítást, hogy a segítségükre érkező unokatesó minél több időt töltsön el náluk.

Szóval visszatérve az esküvőre. Nos, sokat emlegetem ezt a napot. Az volt benne a legviccesebb talán, hogy egy normális autó helyett egy teherautó platóján vonultunk végig a városon, csak, hogy tisztelegjünk első találkozásunk pillanataihoz.

Esküvői videókat sokat lát az ember, főleg az interneten, mert tele van velük, de az olyan nagyon ritka, számomra meg különleges, ha egy teherautó is szerepet kap a nagy napon. Egyértelmű volt számunkra a férjemmel, hogy mi is szeretnénk a saját esküvőnkről videót. Szóval meg is kerestünk egy profit, aki esküvői videókkal és persze videózással foglalkozik és elhívtuk az eseményre. Hiszen ki ne akarná megörökíteni élete egyik legszebb napját a szeretteinek a társaságában ráadásul? És meg ne feledkezzünk a mi drága teherautónkról sem!  A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról, a felvonulással együtt. Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk. Mondanom sem kell, a fotózás során egy jármű is helyett kapott. Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot.

Szóval nem hiszem, hogy érdemes a fehér paripa hátán ülő tökéletes férfire várni, mert lehet, hogy néha nem úgy érkezik, hanem például egy teherautóval.